TT-Run op het heilige asfalt van Assen

TT-Run op het heilige asfalt van Assen

Vandaag werd op het TT Circuit in Assen de jaarlijkse TT-Run gehouden.

De organisatie had extra waterpunten ingezet om zorg te dragen dat de deelnemers voldoende vocht binnen kregen op het hete asfalt.

Het was prachtig weer met natuurlijk veel deelnemers. De eerste run vanmorgen was voor mensen met een beperking, daarna waren de kinderen aan de beurt.

In de middag was het bij het halen van de toegangsbewijzen druk. Maar een ieder kon zich voldoende voorbereiden op de TT Run 2019.

Er waren deze middag drie doelgroepen aanwezig waarbij gemerkt werd dat er iets minder wedstrijdlopers waren op deze warme dag. Na de wedstrijdlopers stonden de bedrijvenkoppels klaar die ruimschoots aanwezig waren. Ambtenaren van de gemeente Assen liepen in kleding van het TT Festival.

Als derde en grootste groep waren de recreanten die er in allerlei kledij aanwezig waren en daarbij de grootste groep deelnemers waren. Voor het festijn begon is er nog een cheque uitgereikt aan het UMCG hartfonds met een waarde van 3010 euro.

Kijk ook terug voor de uitslagen op tt-run.com

Sandra Kremer _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn