Zwem- en saunaparadijs de Bonte Wever dicht voor onderhoud

Zwem- en saunaparadijs de Bonte Wever dicht voor onderhoud

In verband met grootschalig onderhoud is het zwem- en saunaparadijs volledig gesloten van maandag 24 tot en met zondag 30 juni.

Het doelgroepenbad is al sinds zaterdag gesloten en het wedstrijdbad vanaf vandaag. Maandag 1 juli gaan ze weer open, met uitzondering van het wedstrijdbad en de glijbaan, deze is weer open vanaf 6 juli.

Werkzaamheden
Naast noodzakelijk technisch onderhoud aan de diverse baden wordt onder andere een nieuwe glijbaan geplaatst die uitkomt in het zogenaamde uitzwembad  - het bad die in combinatie staat met het buitenbad - en komt er een interactief speeltoestel voor kinderen op de plaats waar de kruidenbaden staan. De huidige glijbaan wordt opgeknapt en in het peuterbad wordt een speeltafel geplaatst. Ook worden diverse onderdelen in en rondom de sauna en de diverse baden gerenoveerd.

De werkzaamheden worden volgens een strakke planning gedaan, echter verzoeken ze u vriendelijk om hun website in de gaten te houden voor eventuele updates rondom de werkzaamheden.

Hoofdentree tijdelijk verplaatst
Van maandag 24 tot en met maandag 1 juli is de hoofdentree van De Bonte Wever afgesloten in verband met werkzaamheden. U kunt via de naastgelegen entree - in de zijwand bij de fietsenstalling - het complex betreden. Deze entree zal duidelijk met borden worden aangeduid.

Tiplijn