Kinderopvang, BSO en peuteropvang de Mallemolen in IKC Maria in Campis

Kinderopvang, BSO en peuteropvang de Mallemolen in IKC Maria in Campis

Begin dit jaar is de peuterspeelzaal de Mallemolen, gevestigd in de Maria in Campisschool, overgenomen door de organisatie Tamariki.

Tamariki brengt school en kinderopvang in de wijk samen en is nauw verbonden aan de primaire onderwijsstichting Primenius, waar de Maria in Campis school onder valt. In mei dit jaar zijn we een integraal kind centrum geworden, waar we als leidsters en leerkrachten heel blij met zijn, laat directeur Christa van der Veen weten.

Met deze combinatie willen zij een unieke combinatie creëren: We verzorgen kinderopvang in de breedste zin van het woord en met deze combinatie creëren we optimale omstandigheden voor een goede ontwikkeling van kinderen op maat, eigen niveau en welbevinden. Door een breed aanbod van verschillende soorten contracten aan opvang, is er bij ons heel veel mogelijk voor u als (werkende) ouder. Belangrijk vinden wij als leidster, dat we kunnen meedenken en samenwerken met de ouder, omdat we weten dat wij ouders hun grootste schat opvangen. Ook geloven we in een positieve benadering en wederzijdse communicatie, en zorgen we voor een veilige, gestructureerde en sfeervolle omgeving, voor kind en ouder.

Bent u nieuwsgierig geworden? Ga gerust eens langs. Voor meer informatie bekijk de website van Tamariki en Maria in Campis.

Tiplijn