Korfbalvereniging AVO en Kids First gaan samenwerken

Korfbalvereniging AVO en Kids First gaan samenwerken

Op zaterdag 18 mei is de samenwerking tussen Kids First COP groep en korfbalvereniging AVO officiëel gemaakt. Geke Kobus (teammanager Kids First) en Theo Dijkstra (voorzitter van AVO) ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst.

Hiermee is vastgelegd dat het tot een nauwe samenwerking zal komen tussen beide partijen. Dit alles onder het motto: Breng kinderen in beweging .

De samenwerking tussen Kids First COP groep en korfbalvereniging AVO uit Assen zorgt er voor dat de kinderen van Kids First onder professionele begeleiding kennismaken met korfbal en dus in aanraking komen met deze balsport. AVO maakt als tegenprestatie op wedstrijddagen gebruik van de personenbusjes van Kids First. Op deze wijze kunnen we met gesloten portemonnee een win-winsituatie creëren , aldus Geke Kobus, teammanager van Kids First.

Een van de speerpunten van Kids First COP groep is gezonde kinderopvang . Naast een gezond voedingsbeleid zet Kids First ook in op bewegen. Eerder dit jaar is een soortgelijke samenwerking aangegaan met SUDOSA uit Assen. Kids First COP groep hoopt dat de kinderen, mede door deze clinic, geïnspireerd raken om meer in beweging te komen.

Tiplijn