Unieke duofietsen op Koopmansplein

Unieke duofietsen op Koopmansplein

Zaterdag was het op het Koopmansplein weer druk met kinderen die op het mini TT Circuit aan het fietsen waren. Ook de actie van Duofietsen Assen was duidelijk zichtbaar met twee fietsen op en rond het Koopmansplein.

Vorig jaar juni is er een actieve doneeractie opgezet om een paar elektrische duofietsen te realiseren voor Omas in Assen. Nadat de derde fiets rond is, en op zijn uitleen plaats staat, wil de organisatie graag meer bekendheid geven aan dit unieke vrijwilligers initiatief.

Makkelijker dan lopen
Wil je wel graag fietsen, maar kun je dat niet meer alleen? De wind in de haren voelen? Weer eens langs die plekken rijden waar je vroeger kwam? Kom je met de rollator niet ver meer? Dan hebben zij een mooi aanbod.

In Assen staan elektrische duofietsen waar je, als inwoner van Assen, gebruik van kunt maken. De fietsen zijn gratis te gebruiken, een vrijwilliger bijdrage is welkom.

Vrijwilligers gezocht
Er zijn / komen ook vrijwilligers/sters die graag met je mee fietsen. Zou je je als vrijwilliger op willen geven om mensen blij te maken door met hen te gaan fietsen op een duofiets? Meld je aan via Henriette Jalink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek in op telefoonnummer 0592 355713.

De duofietsen staan in de wijken: Lariks, Assen-Oost en Peelo.

Meer weten? Bekijk de facebookpagina.

Tiplijn