De MKB heeft het hard te verduren en ook de grote landelijke ketens krijgen klappen. Coolcat zal binnenkort Assen verlaten.

Er hangen posters op de ramen en de gehele collectie van de winkel wordt verkocht. Toch zal dit A1-plekje weer snel opgevuld worden door warenhuis Vanderveen. Het warenhuis heeft een unieke formule dat permanent in beweging is.

Assen herleeft door positieve MKB mentaliteit
Ondanks het vertrek van een paar grote namen uit de Asser binnenstad blijft de stad in beweging en verschijnen op diverse plekken nieuwe ondernemers. Deze ondernemers hebben het positieve MKB-gevoel voor Assen. Gelukkig komt het mooie weer er weer aan en kan Assen verder gaan met permanente positieve ontwikkeling van zijn binnenstad.

Plannen Koopmansplein bijna klaar
De gemeente, de provincie en eigenaren van het Vastgoed steken geld in de stad. Begin juni zullen de drie plannen gepresenteerd gaan worden. Hoe gaat het koopmansplein de trekpleister worden voor onze stad? Met het tijdelijk TT-circuit is er op iedere woensdag en zaterdag al meer reuring en leven in de stad. Vaart in Assen en een team van specialisten zal de aankomende tijd zorgdragen voor een vervolg van de positieve uitstraling van de stad.

Tiplijn