Balkons bij appartementen Rembrandtlaan geplaatst

Balkons bij appartementen Rembrandtlaan geplaatst

Aannemer Nijhuis Noord heeft de balkons geplaatst van het eerste appartementencomplex die nog voor de bouwvak worden opgeleverd.

In de afgelopen maanden zijn de twee complexen gebouwd en is het eerste complex goed zichtbaar nu de steigers weg zijn. Een prachtig fris metselwerk die deze week ook de balkons kregen. De balkons zijn half hangend en ondersteund met een stalen pijler. Hiermee lijk het of de balkons zweven.

Nijhuis Noord bouwt twee appartementencomplexen aan de Rembrandtlaan in Assen. De 60 energiezuinige appartementen hebben twee slaapkamers, vloerverwarming, een balkon op het zuiden, een berging met elektriciteitsaansluiting en een eigen parkeerplaats.

De woningen hebben een huurprijs van ¬597,29 excl. servicekosten (prijspeil 2018) en zijn uitermate geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. De eerste 30 appartementen worden in de zomer van 2019 opgeleverd. Bewoners van de laatste 30 appartementen kunnen in de herfst van 2019 naar hun nieuwe woning verhuizen. Bekijk ook de verhuurbrochure bij Actium.

Na de oplevering van de woningen wordt de openbare ruimte definitief ingericht. Tijdens deze werkzaamheden kunnen bewoners overlast ervaren door bouwverkeer, afsluiting van straten en parkeerplaatsen en kan uw woning minder goed bereikbaar zijn.

Tiplijn