Asfalteringswerkzaamheden Europaweg-west verloopt soepel

Asfalteringswerkzaamheden Europaweg-west verloopt soepel

Afgelopen dinsdag is de eerste deel van de Europaweg-west afgesloten geweest.

De aannemer is toen gestart met de werkzaamheden. De witte strepen zijn met een frees verwijderd en apart afgevoerd. Hierna zijn werkzaamheden uitgevoerd voor de verkeerslichteninstallatie en donderdag en vrijdag is het asfalt eraf gefreesd.

Kruising Kloosterveen
Vrijdag heeft de aannemer ook het kruisingsvlak bij de tweede ontsluiting gefreesd, wat enig overlast gaf voor het verkeer. Maar met een paar goede verkeersregelaars kon het verkeer zijn weg richting Kloosterveen weer vinden.

Asfalt draaien
Zaterdagmorgen is al vroeg begonnen met het aanbrengen van de nieuwe asfalt- en slijtlaag. In de middag konden de strepentrekkers uit Oosterwolde alweer indelen. Maandag in de loop van de dag lijkt de kruising en de weg richting de Balkenweg weer open te gaan.

Brug onderhoud
Zaterdag zijn schilders bezig geweest om de brug te schilderen. Daardoor moest de brug de hele dag open staan. Omdat er geen verkeer langs kon, was dit voor de schilders een goede combinatie.

Derde fase
Vanaf vandaag zullen de werkzaamheden zich verplaatsen richting de kruising bij Pittelo en Kloosterveen.

Zie: www.assen.nl/groot-onderhoud-europaweg-west-omleidingen

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn