Organisatie zet streep door SWAMP Festival

Organisatie zet streep door SWAMP Festival

Het SWAMP Festival in Assen is ten einde. Het bestuur van Stichting S.W.A.M.P. Marsdijk heeft dat vanavond laten weten.

Via facebook brengt het bestuur dit pijnlijke nieuws naar buiten: Met pijn in ons hart moeten wij, als bestuur van de Stichting S.W.A.M.P. Marsdijk, melden dat editie 2019 van het SWAMP Festival geen doorgang kan vinden. Helaas is het voor ons niet haalbaar/verantwoord om op zaterdag 14 september 2019 een 7de te organiseren. Zoals het er nu voorstaat is het organiseren van een volgend SWAMP Festival in de toekomst niet meer haalbaar en zien wij ons genoodzaakt om te stoppen met het organiseren van het SWAMP festival.

Dit jaar zou het de zevende editie van het succesvolle festival in Marsdijk worden. Alleen, een groot succes heeft ook een keerzijde: Iets wat begon als een buurt initiatief, het organiseren van een film vertoning in het Anne Frank Park in de wijk Marsdijk, is uitgelopen op een Festival dat tot ver buiten Marsdijk bekend staat. Met de inzet van vele betrokkenen is het ons gelukt om 6 fantastische edities van het SWAMP Festival te organiseren. Met alle (oud) bestuursleden/organisatoren, vrijwilligers, deelnemers & leveranciers hebben wij dit altijd met enorm veel plezier gedaan. Het is iets om nooit te vergeten.

Het huidige bestuur, en de organisatie, ziet geen heil meer om verder te gaan. Toch zijn de kansen niet compleet verloren. Mensen kunnen zich aanmelden om het stokje over te dragen: Mocht er nog iemand zijn die het stokje van ons, als bestuur (/organisatie), wil over nemen dan zien wij uw reactie zo spoedig mogelijk (voor 1 juni) tegemoet op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Roelof Daalmeijer
Tiplijn