Teenz fit in zoekt sportkleding en sneakers

Teenz fit in zoekt sportkleding en sneakers

1 op de 9 kinderen groeit in Nederland op in armoede. Ook in de gemeente Assen dienen veel huishoudens rond te komen met een minimaal inkomen, waardoor er geen geld beschikbaar is voor moderne kleding, sportspullen en verzorgingsproducten.

Tieners tussen de 12-14 jaar willen over het algemeen niet anders zijn of opvallen, maar mee kunnen doen en opgaan in de massa. Er niet bij horen , komt bij veel tieners dan ook naar voren als grootste leed van het leven in armoede.

Teenz fit (in) zet zich in voor tieners in huishoudens, die rond dienen te komen met een minimaal inkomen in de gemeente Assen door donatie van verzorgingsproducten, mooie tweedehands sportartikelen en trendy kleding.
De problemen kunnen we niet wegnemen, maar we kunnen wel een positieve bijdrage leveren!

Samenwerking met verenigingen:
Deze maand starten 6 van de 8 ondersteunende verenigingen met het inzamelen van sportartikelen en sneakers voor tieners in armoede in de gemeente Assen. Samen kunnen we er voor zorgen dat ook deze kinderen kunnen gaan/blijven sporten, ook als ze uit hun kleding/schoeisel gegroeid zijn. De inbreng van leden wordt zeer gewaardeerd en krijgt een goede bestemming.
vv LEO (Loon), Korfbalvereniging AVO Assen, Malu Dance Company, Hockey Vereniging Assen, Voetbalvereniging Asser Boys, FC Assen.

Voor meer informatie kijkt u op: Teenz fit in

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn