Dansstudio Jan Postema presenteert de dansvoorstelling Spotlight

Dansstudio Jan Postema presenteert de dansvoorstelling Spotlight

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni presenteert Jan Postema Musicalschool hun eindvoorstelling Spotlight  in De Kimme, Zuidlaren.

De voorstelling, gemaakt door Desi Rodriquez, is vier keer te zien. De jonge docenten weten een mooi en vrolijk verhaal te vangen in een musical voor alle leeftijden.

In de show volg je Lara. Zij is een jong en gedreven meisje met een passie voor muziek. Haar droom is om beroemd te worden, en het liefst zou ze in de voetsporen treden van haar grote idolen De Jennates ! Door hulp van familie en vrienden durft ze die droom na te jagen. Een hele nieuwe wereld gaat voor haar open, de entertainment business! Muziek, fans, feesten, optredens. De wereld ligt ineens aan haar voeten, maar blijkt dit allemaal wel zo leuk te zijn als ze dacht?

De show wordt gespeeld en live gezongen door gedreven spelers van alle leeftijden en is gevuld met vrolijke, mooie muziek onder leiding van onze eigen live band. Een perfecte avond uit voor jong en oud.

Data
Zaterdag 8 juni: 13.30 uur
Zondag 9 juni: 13.30 uur
Zaterdag 8 juni: 19.30 uur
Zondag 9 juni: 19.30 uur

Kaarten zijn vanaf 19 mei online te koop op postema.nl of bij de balie van Jan Postema Fitness Studio, Zeilmakersstraat 43.

Theater de Kimme
Tiplijn