Dag van de Beroerte: bijeenkomst voor mantelzorgers in Assen

Dag van de Beroerte: bijeenkomst voor mantelzorgers in Assen

Bent u mantelzorger van een naaste die een beroerte heeft gehad? Kom dinsdag 14 mei naar de bijeenkomst die Stroke Service Assen speciaal voor u organiseert.

Het belooft een dag met een leuk en ontspannend programma te worden. Ter gelegenheid van de Dag van de Beroerte (elke tweede dinsdag van mei) organiseert Stroke Service Assen op dinsdag 14 mei 2019 een bijeenkomst voor mantelzorgers van een naaste die getroffen is door een beroerte. Het thema is: "Mantelzorg en ontspanning, gaat dat samen?".

Er is een leuk programma samengesteld met vier workshops waaraan u kunt meedoen. Verder komt een ervaringsdeskundige iets vertellen. In de pauze kunt u stands bezoeken van onder andere Hersenletsel.nl, Noorderbrug, Coach4you2, Handen in Huis. Er wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

De bijeenkomst vindt op 14 mei tussen 19:30 uur en 21:00 uur plaats in Het Schakelveld aan de Witterhoofdweg 1-A in Assen. De toegang is gratis. Informatie en aanmelding: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (0592) 32 57 26 (bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag).

Meer informatie is te vinden via wza.nl/agenda.

Tiplijn