Winkelend publiek irriteert zich aan parkeerders Nobellaan

Winkelend publiek irriteert zich aan parkeerders Nobellaan

Afgelopen jaar is er veel geld gestoken in een vernieuwing van het gehele parkeerterrein bij het winkelcentrum Nobellaan.

Bomen zijn weggehaald, bestrating is opnieuw gelegd, en er is ruimte gemaakt voor meer parkeerplaatsen. Dit waren de wensen van de winkeliers en van de mensen die er komen om boodschappen te doen.

Rond een uur of 5 in de middag is het echter dringen geblazen om een plekje voor de auto te vinden. Iedereen is vrij en wil nog even snel boodschappen doen. Belangrijk is dan dat iedereen de auto zo parkeert dat men 1 vak gebruikt.

Sommige autos zijn zo breed of lang dat het niet anders kan dan dat er twee plekken worden gebruikt. Maar kleine autos moeten toch in staat zijn om op 1 vak te parkeren?

De bestuurder van deze auto dacht daar blijkbaar anders over. Hij of zij had een plekje gevonden en vond dit wel prima zo. Tot grote ergernis van andere bestuurders. Er was namelijk geen enkele plek meer over op de parkeerplaats, en hier had makkelijk nog een auto kunnen staan.

Dit zou volgens omstanders regelmatig gebeuren, en bij aanspreken word er niet geluisterd of krijgt men een grote mond.

Als iedereen even de moeite neemt om de auto een keer extra naar achter en naar voren te rijden heeft de rest van het winkelend publiek ook een parkeerplek. En het scheelt veel irritatie.

Tiplijn