Na sloop nu al de nieuwbouw Rolderstraat gestart

Na sloop nu al de nieuwbouw Rolderstraat gestart

Deze week heeft steenhuis de sloop van het oude cafe Tante trui volbracht en vrijdag is de aannemer al bezig de funderingspalen te maken.

De Rolderstraat krijgt een snelle facelift door lege panden te vervangen door Appartementen. De inversteerder uit Groningen is druk bezig met twee projecten in Assen en meerderen zullen volgen. Aan de Groningerstraat komen 19 appartementen en aan de Rolderstraat ook meer dan 10. Gemeente Assen is blij met deze ontwikkelingen, maar blijft de boel goed onderzoeken.

Bekende Groningse huisjesmelker Joshua Camera slaat vleugels uit in Assen (meldt DvhN)
Dinsdag was er in het dagblad een uitgebreid verhaal over de nieuwe eigenaar van de nieuwbouw projecten in Assen. De krant brengt een verhaal naar buiten dat de mede eigenaar van de projecten een 30 jarige Groninger is Die in de stad Groningen veel studentenpanden heeft en regelmatig in conflict komt met huurders van die appartementen. De gemeente Assen is op de hoogte van deze feiten, maar de burgemeester Marco Out wil niet ingaan op deze zaken.

Politiek zal vragen moeten stellen:
De Asser politiek moet het college vragen gaan stellen om de waarheid boven water te krijgen menen vele Assenaren. Een situatie als in Groningen zijn in Assen niet gewenst. Buren van de nieuwbouw geven aan te hebben gesproken met Raadsleden en wachten hun reactie af ?

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn