Hoera de scouting JPG bestaat dit jaar 90 jaar!

Hoera de scouting JPG bestaat dit jaar 90 jaar!

Hoera de JPG bestaat dit jaar 90 jaar! En dat gaan we met zijn allen vieren. Zet 28 september daarom in je agenda want dan gaan we met zijn allen ons jubileum vieren. Ook oud-leden zijn van harte welkom!

Scouting Johannes Post Groep Assen bestaat dit jaar 90 jaar! We willen dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom worden er gedurende het jaar diverse activiteiten gehouden in en rond ons gebouw aan de Houtlaan 107, te Assen. Zet zaterdag 28 september 2019 daarom alvast in je agenda. Dan is het grote jubileumfeest inclusief reünie! Oud-leden en oud-vrijwilligers zijn daarbij natuurlijk ook van harte welkom.
Via digitale kanalen als onze website en onze Facebookpagina houden we iedereen die geïnteresseerd is op de hoogte van de activiteiten. Ben je vroeger lid of vrijwilliger geweest? Vul hieronder je gegevens in en dan houden we je via de mail op de hoogte.
Oud-lid, oud-vrijwilliger of op een andere manier betrokken geweest bij de JPG? Vul onderstaande gegevens in om op de hoogte te worden gehouden over ons aanstaande jubileum op 28 september.

Voor meer informatie kijkt u op: Johannes Post Groep - Scouting Assen

Tiplijn