Sponsort u ook Ralph voor stichting Metakids ?

Sponsort u ook Ralph voor stichting Metakids ?

Trotse vader Ralph Venhoven loopt Marathon van Rotterdam voor goed doel Stichting Metakids

Sonja Venhoven doet hierbij een oproep:
Mijn man loopt aanstaande zondag de marathon van Rotterdam. Hij doet dit voor Stichting Metakids. We hebben zelf een kind met een metabole ziekte en zien hoe belangrijk het is dat er onderzoek wordt gedaan naar deze slopende kinderziekte. Metabole ziekten, vrijwel niemand kent ze. Toch zijn ze een van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Meer dan 10.000 Nederlandse gezinnen hebben één of meerdere kinderen in het gezin met een metabole ziekte. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.
Klik hier voor de sponsoractie: Ralph voor Stichting Metakids

Ralph Venhoven verteld:
Sinds een aantal jaren doe ik aan hardlopen, nog nooit eerder heb ik een marathon gelopen. De training is inmiddels in volle gang. Graag zou ik mijn sportieve prestatie nog specialer willen maken door hiermee geld in te zamelen voor een heel belangrijk doel, onderzoek naar metabole ziekten. 8 jaar geleden zijn wij de trotse ouders geworden van een prachtige tweeling, Jesse en Levi. Als gauw bleek er "iets" aan de hand te zijn met Jesse, hij was nog maar 3 maanden oud en kreeg epileptische aanvallen.Na veel medicatie en onderzoek kwam de diagnose, pyridoxine afhankelijke epilepsie, een Stofwisselingsziekte.
Klik hier voor de sponsoractie: Ralph voor Stichting Metakids

Doe je mee?
Gelukkig is deze ziekte met het volgen van een streng eiwitbeperkt dieet en medicatie te behandelen. Veel metabole ziekten zijn dat (nog) niet.
Onderzoek is van levensbelang!
Sponsor mij bij de marathon van Rotterdam in april 2019, alle donaties komen ten goede aan Stichting Metakids.
Deze geweldige stichting financiert diverse onderzoeken naar stofwisselingsziekten.
Klik hier voor de sponsoractie: Ralph voor Stichting Metakids

Tiplijn