Volgende Go Zero Procent in Assen is op 12 april

Volgende Go Zero Procent in Assen is op 12 april

Op 12 april zal de volgende Go Zero Procent in Assen zijn.

Twee keer per jaar is de Bonte Wever in Assen the place to be  voor tieners van 12 tot en met 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn in samenwerking met het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

Het feest is geheel alcohol vrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festival markt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties die zich presenteren zijn er ook attracties. Daarnaast is er uiteraard ook een super muziek programma. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten, zijn er ook shows van bekende artiesten.

De entree voor het GozeroProcent feest is ¬9,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever (ook online via debontewever.nl), daarnaast vindt er op verschillende momenten voorverkoop plaats binnen de voortgezet onderwijs scholen in Assen. Op de dag van het feest zelf kosten de kaarten aan de deur ¬12,50. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Tiplijn