Bewonersinitiatief Lariks zoeken bestuursleden

Bewonersinitiatief Lariks zoeken bestuursleden

Het bestuur van het Bewonersinitiatief in Lariks zoekt nieuwe bestuursleden.

Tot nu toe hebben ze als bestuur, met name voor het assisteren en begeleiden van verschillende activiteiten, steeds gebruik mogen maken van de inzet van een aantal trouwe vrijwilligers.

Het dagelijks bestuur bestaat op dit moment uit 3 leden, met daarnaast een aantal ondersteunende leden. Na zich jaren met veel plezier en enthousiasme te hebben ingezet is het voor een aantal bestuursleden tijd zich terug te trekken voor andere dingen. Omdat ze uiteraard willen dat het bewonersinitiatief blijft bestaan zoeken ze wijkbewoners die zich betrokken voelen bij de wijk en hiervoor ook daadwerkelijk iets willen betekenen.

Door deze oproep willen ze vragen om je aan te melden als nieuw bestuurslid. Het bestuur vergadert ongeveer een keer in de zes weken als dagelijks bestuur. Verder vergaderen ze met regelmaat met onze contactpersoon van de gemeente Assen, en plegen zo nu en dan een bezoekje voor praktijkzaken. Gemiddeld ongeveer twee keer per maand.

Als je meer informatie zoekt of je wilt je aanmelden als nieuw bestuurslid, neem dan contact op met de huidige bestuursleden. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook: lariksbos.nl/bewonersinitiatief-zoekt-bestuursleden

Tiplijn