De Waterfabriek: een theatrale rondleiding op de rioolwaterzuivering van Assen

De Waterfabriek: een theatrale rondleiding op de rioolwaterzuivering van Assen

PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland organiseert deze meivakantie in samenwerking met waterschap Hunze en Aa s de jeugdtheatervoorstelling De Waterfabriek.

In deze theatrale rondleiding op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Assen gaat het meisje Jans op zoek naar een liefdesbrief die ze per ongeluk door de wc heeft gespoeld. De voorstelling is te zien van 29 april t/m 3 mei. De toegang is gratis.

De Waterfabriek
In De Waterfabriek neemt het meisje Jans je mee door het doolhof van de zuiveringsinstallatie. Jans is verliefd op een jongen die op de rioolwaterzuiveringsinstallatie werkt. Ze schrijft hem een liefdesbrief, maar in een vlaag van onzekerheid en schaamte spoelt ze hem door de wc. Al snel krijgt ze spijt en moet ze de brief terug zien te vinden. Zal ze de brief op tijd terug vinden?

Jans komt er al snel achter dat de installatie bijzonderder is dan ze had gedacht. De zuivering kan niet alle rommel opruimen die door de plee wordt gespoeld. Water is van ons allemaal en om het niet onnodig te vervuilen moeten we goed met elkaar samenwerken.

De Waterfabriek wordt mede mogelijk gemaakt door Waterschap Hunze en Aa s in het kader van De Week van Ons Water.

Speeldata en locaties
Maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei om 13.30 en 16.00 uur. Rioolwaterzuiveringsinstallatie(RWZI)  W.A Scholtenstraat 16 in Assen.

Tickets
De voorstelling is GRATIS, reserveer wél je kaartjes via deze website.

Tiplijn