Regionale bijeenkomst over slaapapneu in WZA

Regionale bijeenkomst over slaapapneu in WZA

Veel mensen lopen rond met vage klachten, zijn snel vermoeid, voelen zich niet lekker en zijn prikkelbaar. Daarom houdt het Wilhelmina Ziekenhuis een bijeenkomst over slaapapneu.

Vage klachten, snel vermoeid, je niet lekker voelen, prikkelbaar zijn, ook dat zijn klachten die kunnen horen bij het Slaapapneu Syndroom. Iemand met slaapapneu snurkt niet alleen zwaar, maar stopt ook herhaaldelijk met ademhalen tijdens de slaap. Voor iedereen die meer over slaapapneu wil weten of er mee te maken heeft, is de voorlichtingsavond op 19 maart in het WZA.

Regionale bijeenkomst
Voor iedereen die deze symptomen herkent of meer informatie over slaapapneu wil, is er een regionale bijeenkomst op dinsdag 19 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Dr. van Weissenbruch, KNO-arts in het WZA, vertelt over apneu en snurken. Mond-kaakchirurg Dr. Timmenga, ook van het WZA, praat belangstellenden bij over kaakchirurgische aspecten bij slaapapneu.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke Apneuvereniging in samenwerking met het WZA. Voor meer informatie bekijk de website.

Tiplijn