Humanitas houdt koffie inloopmiddagen

Humanitas houdt koffie inloopmiddagen

Wil je met anderen iets leuks doen? Hou je van gezelligheid, een praatje, een spelletje of even de krant lezen? Het kan allemaal. Vanaf 5 maart iedere dinsdag koffie inloopmiddag van 14:00 tot 16:00 uur bij Humanitas in Assen.

De middag is voor iedereen voor wie het om diverse redenen moeilijk is om zelf contact te maken, maar die toch graag anderen wil ontmoeten. In deze vluchtige tijd waarin veel contacten digitaal gaan, en we elkaar niet meer zo vaak persoonlijk spreken, gaat Humanitas gewoon gezellige middagen organiseren om weer onder de mensen te komen en contact te maken.

Wil je meedoen?
Heb je weinig contacten? Vind je het fijn om iets in een groepje te doen zodat je anderen ontmoet? Kom dan vrijblijvend langs.

Vrijwilliger worden?
Wil je mensen helpen hun sociale netwerk te versterken? Vind je het leuk om een groepje te begeleiden (alleen of met z n tweeën)? Meld je dan aan!

Voor wie?
Voor iedereen uit Assen. Humanitas is er voor iedereen die af en toe eens een steuntje in de rug nodig heeft. Of misschien kun je wel een steuntje voor een ander zijn zonder daar veel voor te hoeven doen. Vaak is er gewoon "zijn" of een praatje maken al genoeg.

Gratis
Ja, gratis en voor niks. Hooguit een kleine bijdrage voor de koffie of thee.

Informatie
Vanaf 5 maart 2019 van 14:00 tot 16:00 uur
Brunelstraat 77, in Assen
Zie: www.facebook.com/humanitasafdelingassen

Tiplijn