PvdA Assen opent meldpunt voor WMO-vervoer

PvdA Assen opent meldpunt voor WMO-vervoer

De Partij van de Arbeid heeft de afgelopen weken diverse signalen ontvangen dat het WMO-vervoer in Assen niet altijd goed gaat.

Zij vinden het belangrijk dat mensen die niet met de auto of het reguliere openbare vervoer mee kunnen, gebruik kunnen maken van het WMO-vervoer. Zij schrikken dan ook van de klachten die zij ontvingen.

De PvdA Assen is daarom benieuwd naar uw ervaring met het WMO-vervoer. Maakt u wel eens gebruik van het WMO-vervoer via Publiek Vervoer/Connexxion en wilt u uw ervaringen delen, dan hoort de PvdA graag van u. Ook positieve ervaringen zijn welkom.

Met drie manieren kunt u uw ervaring doorgeven. Dit kan via telefoonnummer 06-2122 7161. U kunt uw naam en telefoonnummer inspreken, dan belt één van onze vrijwilligers u terug. Via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt hier uw naam en telefoonnummer achterlaten, zodat zij u kunnen bellen. U kunt ook uw ervaringen mailen. Laat u hierbij ook weten of zij uw naam mogen doorgeven aan de wethouder. Verder is de PvdA te vinden op Facebook en Twitter.

De PvdA gaat alle ervaringen die ze binnenkrijgen bundelen en vóór de zomer aanbieden aan de wethouder, met het verzoek om hierover in gesprek te gaan met Publiek Vervoer/Connexxion. Heeft u nog andere opmerkingen, ideeën of klachten? Of wilt u juist een compliment uitdelen? Dan kunt u dit ook via het mailadres of het telefoonnummer aan ons doorgeven.

Gemeente Assen
Tiplijn