Wilhelmina Ziekenhuis en Robijn huijs organiseren borstkankercafé

Wilhelmina Ziekenhuis en Robijn huijs organiseren borstkankercafé

Borstkankercafé Wilhelmina Ziekenhuis Assen en Robijn huijs organiseren op maandag 11 maart een Borstkankercafé bij Zusjes de Boer in Assen.

Het is een avond over de (psychosociale) gevolgen van borstkanker. Een avond met lotgenoten, medewerkers van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en vrijwilligers van Robijn huijs. Tijdens de avond is er alle ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Verhaal delen
Wil je jouw verhaal delen? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is ruimte voor ongeveer 4 sprekers. Als ze meer aanmeldingen krijgen, plaatsen ze je op de reservelijst en/of voor een volgende keer.

Vragen
Mensen hebben allerlei vragen, zoals bijvoorbeeld: Wat doet borstkanker met je? Bij wie kun je terecht met vragen? Heb je steun in je omgeving of sta je er alleen voor? Er is die avond alle ruimte voor lotgenotencontact én de verhalen van de sprekers.

Praktische informatie
Ze zijn die avond te gast bij Zusjes de Boer, Markt 13 in Assen. De avond begint om 19:00 uur en het duurt tot ongeveer 21:30 uur. Belangstelling? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn