BoekenFEST 19 met bekende superhelden in DNK

BoekenFEST 19 met bekende superhelden in DNK

Op zaterdag 30 maart viert DNK het leukste festival van het jaar: BoekenFEST 19. Dit jaar gehuld in wapperende rode cape en met bekende superhelden, want BoekenFEST 19 staat in het teken van Super(wo)man .

De line-up is dan ook extra bijzonder met supervrouwen- en mannen als Daphne Deckers, Aaf Brandt Corstius, Ronald Giphart, Bobbi Eden, Özcan Akyol en Lévi Weemoedt. Het BoekenFEST wordt in samenwerking met het Drents Museum georganiseerd.

In Amsterdam wordt de landelijke Boekenweek afgetrapt met het welbekende Boekenbal maar in de Drentse hoofdstad gaat dat net íets anders; daar sluit DNK de Boekenweek namelijk feestelijk af met het BoekenFEST. Een sfeervol festival bomvol bekende schrijvers, liveoptredens, swingende muziek, culinaire versnaperingen en bovenal boeiende verhalen. In elke hoek van DNK is wel iets bijzonders te beleven en verschijnt de een na de andere superheld ten tonele.

Bekende superhelden  op het BoekenFEST
Het thema van BoekenFEST 19 is Super(wo)man , een knipoog naar het landelijke boekenweekthema De moeder, de vrouw  waar de nodige commotie over ontstaan is. De line-up in Assen bestaat dan ook uit supervrouwen- én mannen zoals Daphne Deckers, Aaf Brandt Corstius, Ronald Giphart, Bobbi Eden, Özcan Akyol en Lévi Weemoedt. Met podia als Krypton Stage , Metropolis Stage  en de Daily Planet Stage  wordt DNK omgetoverd tot een echte Supermanwereld. Naast de optredens, livemuziek en culinaire versnaperingen is ook de tentoonstelling De Moeder de Vrouw  van het Drents Museum te bewonderen in KINK.

Meer informatie en tickets via de website.

Tiplijn