Drenthe College en Dr. Nassau College Assen in actie voor KWF

Drenthe College en Dr. Nassau College Assen in actie voor KWF

Een team van studenten en docenten van Drenthe College en Dr. Nassau Colllege organiseren op woensdag 13 maart een benefietavond in het kader van hun deelname aan de Alpe dHuzes.

Met 52 deelnemers is deze groep landelijk een van de grootste afvaardigingen die op 6 juni de grote berg beklimmen voor het KWF. De sponsorteller staat op dit moment al op ruim ¬13.000.- maar met verschillende acties zal het totaal hopelijk nog vele malen hoger uitvallen.

Benefietavond
Drenthe College opent op woensdag 13 maart de deuren van haar locatie aan de Anne de Vriesstraat 70 in Assen voor een grote benefietavond. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens deze avond kunnen aanwezigen voor slechts ¬30.- genieten van een drie gangen diner uit de keuken van de horeca opleiding. Ook kan men meebieden in een veiling met een gevarieerd aanbod van dinerbonnen tot kunstwerken en als klapstuk een racefiets. NOS verslaggever Herbert Dijkstra zal als gastspreker de avond opluisteren met verhalen uit zijn rijke ervaring als wielerjournalist.

Opgeven is geen optie
Onder dit motto zijn de betrokken studenten en docenten niet alleen in actie maar ook volop in training om de uitdaging fysiek goed te kunnen volbrengen. De hele groep is door een enthousiaste sponsor voorzien van herkenbare wielerkleding in de huisstijl van beide scholen. In deze outfits trekt het team door de regio om geld in te zamelen. Zo staat onder andere aanwezigheid bij de Waterstof Conferentie op en een actieve workshop in het centrum van Assen tijdens Koningsdag op het programma.

Tiplijn