Wat is er dit weekend in Assen te doen? Bekijk de agenda

Wat is er dit weekend in Assen te doen? Bekijk de agenda

Dit weekend zijn er in Assen en omgeving weer diverse activiteiten te ondernemen.

Bekijk hieronder wat er dit weekend te doen is:

MFA de Spil in het teken van KiKa
In de MFA de Spil in Bovensmilde wordt vandaag een (Sport)massage Marathon gehouden. Deze Massage Marathon wordt uitgevoerd door Gert Koerts, sportmasseur, uit Bovensmilde. De opbrengst van deze Massage Marathon komt geheel ten goede aan KiKa (KinderKankerVrij). Het is een marathonsessie van 8 uur lang rug massages toepassen van 8:00 uur tot 16:00 uur.

Meer informatie: klik hier

Modelspoorclub Assen organiseert weer een treinenbeurs
De Modelspoorclub Assen organiseert op vandaag van 10.00 uur tot 15.00 uur een Treinenbeurs in schoolgebouw Penta in Assen. Ook nu zijn er weer mooie modelbanen te zien. Dat zijn deze keer de modelbaan van modelspoorclub de dwarsliggers  in schaal HO en de modelspoorbaan plus diorama s van Sandra Mooi. Uiteraard zijn er ook nu weer clubleden op de beurs om alle vragen over deze mooie hobby te beantwoorden.

Meer informatie: klik hier

RUN2DAY-AAC 61 organiseert Trimloop in Assen
AAC61 organiseert vandaag de vijfde Run2Day trimloop van dit winterseizoen in Assen. Een mooie gelegenheid voor iedereen om halverwege de winter de conditie te testen. De te lopen afstand kunnen de deelnemers onderweg nog wijzigen door meer of minder rondjes van 3 kilometer af te leggen. De totale afstand kan variëren van 3, 6, 9, 12 of 15 kilometer.

Meer informatie: klik hier

Ontmoet Egbert Streuer en Rolf Biland in het Drents Museum
Voormalig zijspanrivalen Egbert Streuer en Rolf Biland komen vandaag, speciaal voor de tentoonstelling Egbert Streuer  Nederlands meest succesvolle wegracecoureur, naar het Drents Museum. Naast een signeersessie met deze motorhelden, opent het museum exclusief de deuren van de tentoonstelling over Streuer en staat er een spetterende show voor de bezoekers klaar.

Meer informatie: klik hier

Vrij rijden op TT Circuit Assen
Met je eigen auto rechtstreeks het circuit op, wie wil dat nou niet? Zondag is dat in Assen mogelijk.

Meer informatie: klik hier

Jeugdcircus Bombari treedt op in DNK
Jeugdcircus Bombari in Assen zal in februari in de DNK op gaan treden. Komt dat zien: zondag 10 februari om 14:00 staat de voorstelling Geheim van het Circus  van Jeugdcircus Bombari wederom met een gloednieuwe show op de planken. Deze keer voor het eerst in de Grote Zaal.

Meer informatie: klik hier

Tiplijn