Spreekuren Vaart Welzijn alleen nog in de wijken

Spreekuren Vaart Welzijn alleen nog in de wijken

Vanaf 1 februari gaat Vaart Welzijn aleen nog spreekuren in de wijken houden.

Eind 2018 heeft er een onderzoek plaatsgevonden naar de effectiviteit van de spreekuren binnen Vaart Welzijn in Assen. Conclusie was dat de kracht zit in het contact dicht bij de mensen in de wijk met meer maatwerk. Dit heeft er toe geleid dat er per 1 februari geen stedelijke spreekuren meer zijn binnen Vaart Welzijn aan het Apollopad, maar dat we de inwoners van Assen graag ontvangen in de wijken en afspraken maken op een moment dat het hun past.

2019 vraagt om contact op maat. Een gesprek op een moment dat het de klant schikt. Een vast moment middels een spreekuur in de wijk blijft, maar daarnaast kunnen inwoners van Assen contact leggen per mail via het wijk mail adres, waarna er contact wordt gelegd voor een afspraak op maat.

Inwoners van Assen kunnen uiteraard ten allen tijden binnen lopen bij de verschillende werklocaties, maar er is geen garantie dat ze altijd direct geholpen worden. Uiteraard kunnen ze hier aangeven dat ze een gesprek willen en worden gegevens genoteerd, zodat er op korte termijn contact gelegd kan worden.

Zie: www.vaartwelzijn.nl

Tiplijn