Andy Griffiths bezoekt DNK met waanzinnige boomhut boekpresentatie

Andy Griffiths bezoekt DNK met waanzinnige boomhut boekpresentatie

Speciaal om zijn nieuwe boek De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen  te promoten komt Australische auteur Andy Griffiths naar Nederland.

Op zaterdag 23 februari geeft hij een interactieve boekpresentatie in De Nieuwe Kolk. Hiermee is DNK een van de slechts vijf locaties in Nederland die de populaire auteur aandoet.

De waanzinnige boomhut. Wie kent het niet? De boekenserie is waanzinnige populair in de wereld van de jeugdliteratuur. Elk nieuw deel van de serie  waarvoor weer 13 nieuwe verdiepingen op de boomhut worden gebouwd  is een hit. Auteur Andy Griffiths komt nu met het nieuwste boek uit de serie: De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen . Speciaal om dit boek te promoten komt Griffiths naar slechts enkele locaties in Nederland, waaronder DNK.

Op zaterdag 23 februari geeft Griffiths samen met Nederlandse vertaler en schrijver van kinderboeken Edward van de Vendel een interactieve presentatie rondom zijn nieuwe boek. Bezoekers kunnen Andy Griffiths het hemd van het lijf vragen en ook gelijk zijn boek aanschaffen bij boekhandel Rapunsel, die tevens aanwezig is tijdens deze waanzinnige middag. Uiteraard hoort daar ook een signeersessie van Griffiths bij.

Tiplijn