Nomineer Asser sporters voor Sportgala Drenthe

Nomineer Asser sporters voor Sportgala Drenthe

In 2018 zijn er weer vele Drentse topsporters en ploegen die een belangrijke presentatie hebben geleverd. Ook in Assen.

De gemeente Assen roept iedereen op om kandidaten aan te dragen die volgens hem/haar kans moeten maken op de titel Drentse sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar 2018.

Nomineer Asser sporters
Iedereen kan Asser sporters die een knappe prestatie hebben geleverd, nomineren voor het Drentse Sportgala. Dit kunnen kandidaten zijn vanuit school, vereniging, vriendenkring of bijvoorbeeld familie en woonachtig in de gemeente Assen. Kandidaten kunnen tot en met woensdag 6 februari aangemeld worden. Geef aan wie de nominatie verdient, welke sportprestatie hij/zij in 2018 heeft geleverd en uw motivatie om de sporter in aanmerking te laten komen voor de titel.

Aanmelden kandidaten
Als alle aanmeldingen binnen zijn, nomineert een Asser jury vervolgens in iedere categorie één sporter of sportploeg voor het Sportgala Drenthe. Meldt hier een kandidaat aan.

Sportgala Drenthe
Iedere Drentse gemeente kan per categorie één genomineerde aandragen voor het Sportgala Drenthe. Uiteindelijk zijn er dan twaalf genomineerden in iedere categorie. Ook dit jaar kan het publiek op alle genomineerden stemmen. De stembussen van het sportgala zijn geopend van vrijdag 22 t/m zondag 24 februari. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het sportgala op maandag 11 maart in theater De Nieuwe Kolk. Dit jaar staat het in teken van Sportdrenthe 50 jaar. Meer informatie is te lezen op sportgaladrenthe.nl

archief/Sportgala Drenthe
Tiplijn