Open dag Alfa-college Sport en Bewegen

Open dag Alfa-college Sport en Bewegen

Het Alfa-college in Assen houdt op 24 januari een open dag.

Het is een spannende tijd voor jongeren (en hun ouders) die dit schooljaar hun vmbo-eindexamen gaan doen. Wat ga je doen na het behalen van je diploma? Daar moet je nu al over nadenken. Voor iedereen die een opleiding Sport en Bewegen overweegt, organiseert Alfa-college Sport & Bewegen op donderdag 24 januari een Open dag.

Jongeren en hun ouders zijn tussen 16.00 en 20.30 uur welkom op het Alfa-college in het gebouw van het Vincent van Gogh College, Salland 4. Tijdens de open dag krijgen bezoekers alle mogelijkheden om meer te weten te komen over de opleidingen Sport en Bewegen. Zo zijn er meerdere keren sportieve demonstraties. Naast docenten en loopbaanadviseurs, zijn er studenten aanwezig om bezoekers te informeren over de opleidingen. Er is volop ruimte voor individuele gesprekken. Ook is de Open dag bedoeld om een indruk te krijgen van de school, de sfeer, de docenten en studenten.

Hele goede sfeer
Uit de enquête die bezoekers van de Open dagen 2018 invulden, blijkt dat zij de Open dagen van het Alfa-college waarderen met een 8. Ze zijn vooral heel positief over de informatie die ze hebben gekregen, de sfeer op school en de mbo-studenten die ze te woord hebben gestaan.

Tiplijn