Fotos: Hippische toppers bij nationale dressuurtop in Assen

Fotos: Hippische toppers bij nationale dressuurtop in Assen

Vandaag vond bij Sunrise Stables het tweedaagse nationale dressuurtop plaats.

De organisatie ligt in handen van evenementenbureau L&R Horse Events. De dressuurtop in Assen bestaat onder andere uit olympiërs en een bekende hippische vlogger.

Onder het toeziend oog van enkele tientallen bezoekers gingen de ruiters met hun paarden de bak in. Wij zijn erg blij met de vaste groep enthousiaste ruiters, die weer aanwezig zijn op onze wedstrijd in Assen. , laat Lineke Meursing van L&R Horse Events weten.

Het concept van de Subtop Dressuur tweedaagse is hetzelfde gebleven, maar voor het publiek is er wel een belangrijk verschil. Rolinde Meursing vertelt over de nieuwe aanvulling: De toegang is net als vorig jaar gratis en wij hebben een paar leuke standhouders. In tegenstelling tot vorig jaar zullen de professionele hippische omroepers Eric Hart en Claudiüs Visser het publiek voorzien van achtergrondinformatie over de deelnemers en de actuele scores. 

Zondag is het de laatste dag.

Bekijk meer fotos in het fotoalbum en op www.wiemann.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Sandra Kremer/Gino Wiemann
Tiplijn