NAVTC Assen start met Arabische les

NAVTC Assen start met Arabische les

De NAVTC (Nederlands Arabische Vriendschapsstichting voor Taal en Cultuur) start binnenkort met een nieuwe cursus Arabisch voor beginners. De NAVTC is een vereniging voor mensen van alle nationaliteiten, met interesse voor ontmoeting, taal en cultuur.

De vereniging stimuleert dat Arabische mensen kennismaken met de Nederlandse taal en cultuur en laat mensen uit andere culturen kennismaken met de Arabische taal en cultuur. Hierdoor worden contact en integratie van mensen uit verschillende culturen in Assen op een ongedwongen manier bevorderd.

Binnenkort start weer een nieuwe cursus Arabisch voor volwassenen. De cursus vindt plaats in wijkcentrum De Componist, Paganinilaan 15 in Assen. De lessen zijn wekelijks en kosten ¬140 per jaar, te betalen per half jaar. Naast de cursus voor beginners worden er ook cursussen gegeven voor volwassenen die gevorderd zijn en voor kinderen.

Meer info? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-85425219.

Tiplijn