Obbes gestopt als binnenstads-manager en verbinder

Obbes gestopt als binnenstads-manager en verbinder

Na lang wachten kan Ronald Obbes zijn taak als Binnenstadsmanager beëindigen en zich richten op zijn andere werkzaamheden.

Ronald Obbes, komende uit het nest van Hotel De Jonge, heeft zijn termijn van 8 jaar als binnenstadsmanager erop zitten. Obbes heeft laten zien dat Assen meer is dan die sukkelige provincie hoofdstad. Met diverse unieke reclameacties, in samenwerking met het Drents Museum, heeft hij Assen en de binnenstad behoorlijk bekend gemaakt.

De man met petten
Als je veel doet voor de stad, en ook nog eens ondernemer bent, kom je veel in de publiciteit en zien sommige mensen niet het verschil van Obbes als stadsmanger of als andere ondernemer. Ook de mix van vele bedrijven van Obbes bracht soms enig verwarring naar buiten. Toch is hij een van de Assenaren die terug kan kijken naar een bewogen periode en met de stad goed door een deur kon gaan.

Slotwoord Ronald: M n Laatste Dag 
Op 1 januari 2019 verandert er het één en ander in mijn leven. Per die datum stop ik als binnenstadsmanager van Assen. Vanaf 2011, vervulde ik deze taak met veel plezier. Mede dankzij mijn functie heb ik een groot netwerk op mogen bouwen. Daarnaast vele ontmoetingen met mooie mensen uit Assen en omstreken. Uit de samenwerking met de gemeente Assen & dé ondernemers zijn prachtige projecten voortgekomen. Eén mooi voorbeeld hiervan is dat er ieder jaar een bijzonder project op de kop van de Vaart verschijnt in samenwerking met het Drents Museum.
Met de nu nieuwe binnenstadsorganisatie Vaart in Assen (VIA) ontstaat er eindelijk een professionele (uitvoerings) organisatie, die onze mooie binnenstad een nieuwe impuls geeft.

Uiteraard blijf ik betrokken bij Assen. De focus komt op mijn andere activiteiten te liggen.
Voor mij breekt een andere tijd aan en daar ga ik volop gebruik van maken. Er komen vast weer nieuwe dingen op mijn pad en die treed ik dan met vol vertrouwen tegemoet.
Kortom ik verheug me op de eventuele nieuwe uitdagingen.

Iedereen bedankt & alvast een heel goed 2019 en tot ziens in Assen!
Ronald

Tiplijn