DNK verkoopt groot aantal dvd s tijdens Tweedehands Boekverkoop

DNK verkoopt groot aantal dvd s tijdens Tweedehands Boekverkoop

Regelmatig kun je bij DNK snuffelen tussen de oude boeken en op zoek gaan naar dat ene exemplaar dat je graag zelf wilt hebben. Zo ook op zaterdag 12 en zondag 13 januari, want dan houdt de Bibliotheek weer een Tweedehands Boekverkoop.

Waar naast een ruime collectie aan boeken en tijdschriften ook een groot aantal dvd s voor kleine prijsjes te koop zijn.

De Bibliotheek van DNK ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels klaarstaan. Dit betekent dat de Bibliotheek ook af en toe afscheid moet nemen van oude bekenden. Daarom vindt er in het weekend van 12 en 13 januari, tijdens de openingstijden van de Bibliotheek, een tweedehands boekverkoop plaats in De Nieuwe Kolk.

Al deze oude titels worden aangeboden tegen scherpe prijzen. De boeken zijn te koop voor ¬ 1,25 per stuk en 7 voor ¬ 6,-. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften te vinden. Daarnaast is er een speciale collectie extra waardevolle boeken te koop voor ¬ 2,50 per stuk, en is er een groot aanbod aan dvd s. Deze zijn te koop voor ¬ 1,00 per stuk en 6 voor ¬ 5,00.

Sake Elzinga
Tiplijn