Gezelligheid bij winterfeest Leger des Heils

Gezelligheid bij winterfeest Leger des Heils

Vrijdag waren alle omwonenden uitgenodigd om even chocolademelk te drinken en een oliebol te eten bij de opvang van het Leger des Heils.

Tientallen omwonenden waren even langs geweest en hebben kennis kunnen maken met hun buren in de wijk. Naast de chocolademelk, waren er nog diverse andere activiteiten en kon men bij het rad van avontuur een prijsje winnen. Ook het maken van een kerststukje was mogelijk, of minivoetballen met de bewoners. Contacten leggen wederzijds is goed, en geeft aan beide zijden ook een kerstsfeer.

Opvang Leger des Heils
Vele vooroordelen over de opvang konden vrijdag met een kennismaking onder genot van koffie en chocolademelk worden verduidelijkt. Bewoners van de opvang hebben vaak al een lang traject lopen en zijn blij dat ze voor een bepaalde periode opvang hebben en aan hun omstandigheden positief kunnen werken. Sommige hebben de rust nodig om weer op te laden en te werken na een eigen huisje of woonplekje.

Deze contactmiddag geeft weer aan dat vele vooroordelen soms toch heel anders zijn, en een ieder een tweede kans verdiend.

Bekijk de fotos van Winterfeest van Leger des Heils en Mijn Buurt Assen van LR fotografie.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn