Medewerkers Alescon in het zonnetje gezet

Medewerkers Alescon in het zonnetje gezet

Donderdagavond heeft Badminton Combinatie Assen (bcA) afscheid genomen van de Alescon medewerkers welke jarenlang de horeca verzorgd hebben in de sporthallen.

Omdat deze horecamedewerkers op een prettige manier invulling gegeven hebben aan hun taken vond bcA het belangrijk om hier even bij stil te staan.

Wethouder Roald Leemrijse van de gemeente Assen was zo vriendelijk om aan de Alescon medewerkers een oorkonde en herinneringsmedaille van bcA te verlenen voor de jarenlang bewezen diensten. De medewerkers die in het zonnetje werden gezet waren Jasper de Bot, Claudia Bielderman, Jeffrey Ham, Roelof Buss, Sanne Teering, Dennis van Hezik, Ricard Sopacua, Romeo Hospes, Grietje Lunshof-Drenthe en Jan Schuil.

Deze kanjers werden ook door Karin de Vries, bedrijfsmanager van Alescon en Kees van Dijken van de sponsorcommissie van bcA nadrukkelijk bedankt. Zij hebben gezorgd voor een prettig klimaat in de betreffende sporthallen.

De bijeenkomst werd opgesierd met een natje en droogje gesponsord door Albert Heijn Kloosterveen, gemeente Assen, Alescon en bcA.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Henk Smit
Tiplijn