Het oergezellig bordspel Assen gepresenteerd

Het oergezellig bordspel Assen gepresenteerd

Op maandag 10 december overhandigde Bart Wisbrun, oprichter van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, het Oergezellig bordspel Assen aan de deelnemers van het bordspel.

Bodega Manolitos kreeg van Bart het eerste spel en een oorkonde en een speciaal Bartje, mede omdat hij vanavond zijn bedrijf beschikbaar stelde voor dit positief initiatief. De avond zal worden gepresenteerd door de burgemeerster van Assen, alleen deze had een dubbele agenda waardoor een vertegenwoordiger van de gemeente zijn rol overnam en namens de gemeente Assen acte de presance deed.

Bordspel
Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit Assen. De bijbehorende informatiebrochures, dit voorzien van een medewerker van de gemeente, geeft o.a. informatie over de gemeente, de spelregels, de deelnemende bedrijven aan het bordspel en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Assen inzetbaar als promotie van de onderneming en gemeente of om te gebruiken als een uniek relatiegeschenk.

Het Oergezellig bordspel krijgt een gratis verspreiding in de gemeente Assen onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegen ZinloosGeweld [bekend van het lieveheersbeestje]. Deelnemers aan het bordspel ondersteunen hiermee de doelstellingen van de stichting.
Dit o.a. om meer bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting te geven. Aansluitend om agressie en geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn