Verschillende workshops bij De Groeiplek

Verschillende workshops bij De Groeiplek

In De Groeiplek worden de komende tijd weer verschillende workshops gehouden.

De Groeiplek is een bruisende plek waar iedereen welkom is voor het huren van een (flexibele) werkplek, het geven en/of volgen van een inspirerende workshop of lezing. Niet alleen groeit De Groeiplek zelf, maar ook de ondernemers en workshop bezoekers. Hierdoor ben je rond kerst en oud en nieuw niet alleen verzekerd van de gezonde dosis gezelligheid, je kunt ook ineens een verhelderend inzicht ontdekken die jouw leven weleens voorgoed kan veranderen.

De komende weken bieden zij een grote variatie van leuke workshops aan, die voor iedereen toegankelijk zijn. Vooral nu de feestdagen op de stoep staan en gezelligheid en verbinding met mensen om je heen niet voor iedereen vanzelfsprekend is, willen zij iedereen uitnodigen om de gezelligheid in De Groeiplek op te zoeken.

Vanaf zondag 16 december tot en met vrijdag 4 januari staan er unieke workshops op de agenda voor een ieder die geïnteresseerd is in creativiteit, positieve gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en plezier. De kosten voor de meeste workshops liggen tussen de 5 tot 20 euro. Hierdoor is het vaak voor de minima ook betaalbaar. Hoewel elke workshop los te volgen is, bieden zij ook de mogelijkheid om tussen de activiteiten in, kosteloos (vegetarisch) mee te lunchen en/of dineren.

Meedoen aan een workshop kan door een email te sturen naar het e-mailadres dat bij het betreffende evenement staat. Wil je mee-eten vermeld dit dan ook in de email, zodat hier bij de voorbereiding rekening mee gehouden kan worden. Meer informatie over de workshops die op de agenda staan, is op de website te bekijken.

Tiplijn