Midwinterhoornblazers op Landgoed Valkenstijn

Midwinterhoornblazers op Landgoed Valkenstijn

De winter staat voor de deur. Dit is voor de stichting Valkenstijn reden om weer een midwinter bijeenkomst te geven met echte midwinterblazers.

Valkenstijn is een mooi landgoed in de wijk Assen-Oost. De prachtige natuurlijke omgeving bevat veel geschiedenis. Een aantal betrokken Assenaren verzorgt het landgoed. Ze zorgen daarmee dat de omvangrijke geschiedenis zichtbaar blijft en natuur in al zijn pracht kan schitteren. Onze groengroep werkt om de twee weken op de vrijdagochtend.

Met het midwinter evenement zetten we de vrijwilligers graag even in het (winter)zonnetje. Dankzij de inzet van deze betrokken mensen houden we het landgoed mooi voor alle bezoekers. Er wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door veel mensen van binnen- en buiten Assen-Oost.

Wilt u ook komen? Komt u kijken om u ook aan te melden voor de groengroep? Of om een vriend te worden van Valkenstijn voor 10 euro per jaar? Of gewoon even langskomen? Dat kan. Op vrijdag 21 december van 11.00 tot 12.00 bent u van harte welkom op het landgoed. Ze zijn te vinden op de huisplaats.

Meer weten over Valkenstijn en zijn geschiedenis? Kijk dan op de website.

Tiplijn