Kerstactiviteiten in winkelcentrum Kloosterveste

Kerstactiviteiten in winkelcentrum Kloosterveste

De feestverlichting hangt al een aantal weken in Winkelcentrum Kloosterveste te schitteren en de winkels zijn feestelijk versierd. Na een uitbundige Sinterklaasintocht, gaan de winkeliers zich nu richten op Kerstmis en organiseren ook daar een aantal gezellige activiteiten voor.

Op zaterdag 15 december brengen de winkeliers Kerst een alvast beetje naar de Veste. Zij organiseren voor alle bezoekers de gehele dag verschillende activiteiten. In de ochtend kan men een indrukwekkende stelten act komen bekijken; dit Dickens echtpaar zal aan alle bezoekers een attentie uitdelen. In de middag zal de Kerstman een bezoek aan het winkelcentrum brengen en ook hij neemt een kleine verrassing mee.

Voor kinderen is er in een speciale creatieve hoek een leuke kerstknutselactiviteit. Zij kunnen daar kosteloos een leuke kerstversiering maken en mogen deze na afloop direct mee naar huis nemen. De Mercurius Marching Band verzorgt in de middag een aantal muzikale optredens in het winkelcentrum. Zij spelen prachtige kerstmuziek en dragen bijpassende kostuums.

Verwarmende traktaties
Bij deze koude dagen hoort uiteraard een warme versnapering. Bakkerij Fledderus bakt daarom de lekkerste oliebollen en zal deze de gehele dag uitdelen. Daarnaast kunnen de handen worden gewarmd aan een beker heerlijke warme chocolademelk en staat de vuurkorf klaar voor het verwarmen van marshmallows.

Bon in de ton Actie
Tijdens deze feestelijke maand, met meestal veel presentjes, willen de winkeliers de klanten eens extra in het zonnetje zetten. Op zaterdag 15 december organiseren zij daarom een Bon in de ton Actie. Iedereen die op deze dag een aankoop bij één van de deelnemende winkels doet, mag op vertoon van de kassabon een deelnamekaart voor de actie inleveren. Er worden 2 prijzen met ¬50,00 winkeltegoed verloot, te besteden bij één van de deelnemende winkels in Winkelcentrum Kloosterveste.

Programma
De activiteiten worden op het plein bij de Albert Heijn aangeboden. Deelname is gratis.
10.00  13.00 uur Dickens steltloop act
13.00  17.00 uur Een bezoek van de Kerstman
13.30  15.45 uur Optredens van Mercurius Marching Band
10.00 - 17.00 uur Creatieve activiteit voor kinderen
10.00  17.00 uur Warme chocolademelk, oliebollen en marshmallows bij de vuurkorf

Informatie over de verschillende activiteiten is terug te vinden op deze facebookpagina.

Tiplijn