Grote opkomst tijdens Starnight bij GroenRijk Assen (Video)

Grote opkomst tijdens Starnight bij GroenRijk Assen (Video)

Donderdagavond was het Starnight bij de GroenRijk in Assen. En de opkomst was groot.

Met meer dan 840 dames kan de avond tot een succes worden genoemd. De vrouwen kwamen genieten van een leuke avond en knusse momentjes in de kassen van de tuinwinkel. In combinatie met een grote groep ondernemers heeft GroenRijk laten zien hoe gezellig de aankomende feestdagen kan worden. Tevens waren de laatste trends rond kerst en lekker eten voldoende aanwezig.

Parkeerwachters
Niet iedereen kon vanavond op de fiets naar deze Starnight komen, dus waren twee parkeerwachters druk bezig om een ieder een plekje aan te bieden. Uiteindelijk zijn de laatste gasten verwezen naar de parkeerkelder onder Kloosterveste.

Warm welkom


De oud-eigenaar van GroenRijk A. de Boer was als ontvangstheer aanwezig en heette iedereen welkom, maar gaf ook aan dat de dames netjes in de rij moesten blijven staan. De ruim 850 dames wilden graag snel naar binnen waar de temperatuur beter dan buiten was. Vervolgens heette de eigenaresse een ieder welkom en deelde een kleine attentie uit. Waarna de gasten konden genieten van een toffe avond met veel stands en leuke verrassingen.

Zie ook de website de facebookpagina.

Foto reportage van LR fotografie staat hier: 22-11-2018 StarNight 2018 bij Groenrijk Assen.

Tiplijn