Kerstmarkt in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Kerstmarkt in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Van dinsdag 11 t/m donderdag 13 december vindt in de hal van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) van 8.30 uur tot 19.00 uur de traditionele kerstmarkt plaats.

Op deze negentiende kerstmarkt van de Vrienden van het WZA staan maar liefst 23 standhouders met de meest uiteenlopende (cadeau)artikelen, zoals wijn, jam, streekproducten en olijfolie. Natuurlijk ontbreken de kerstartikelen niet: houten kerstmannen, kerstkaarten, kaarsen en andere kerstdecoratie zijn volop aanwezig. Voor wie cadeautjes zoekt, is de kerstmarkt zeker de moeite waard. Verras iemand met brocante, woonaccessoires, zeepjes, sieraden, sjaals, vogelhuisjes, theepotten, tassen, keramiek of houten speelgoed voor de kleintjes.

Op woensdag 12 december zijn de alpenhoornblazers aanwezig op het voorterrein van het WZA.

De bestuursleden van De Vrienden verkopen zelf prachtige kerstgeschenken en chocoladetruffels. Vrijwilligers zorgen voor de traditionele versgebakken kniepertjes. De opbrengst hiervan en van de standverhuur zal ook het komende jaar weer worden besteed aan allerlei extras voor patiënten en bezoekers van het WZA.

Tiplijn