Inschrijvingen voor huur appartementencomplex Jardantess gestart

Inschrijvingen voor huur appartementencomplex Jardantess gestart

Op de oude locatie van de brandweerkazerne in Assen komt een nieuw appartementencomplex met 72 appartementen, met de naam Jardantess.

Jardantess is een prachtig en duurzaam nieuwbouw-appartementencomplex gelegen nabij het centrum van Assen. Door een goede bereikbaarheid met alle vormen van vervoer beschikt u over een unieke woonlocatie, van alle gemakken voorzien.

Het appartementencomplex Jardantess bestaat uit twee delen, gelegen langs de Jan Fabriciusstraat en Het Kanaal. Het complex is U-vormig en bestaat uit een begane grond met een centrale entree, appartementen en bergingen. Aan de zijde van de Jan Fabriciusstraat bevinden zich vijf verdiepingen met appartementen en aan de zijde van Het Kanaal bevinden zich zes verdiepingen met appartementen.

Het appartementencomplex Jardantess bestaat uit 72 appartementen. 28 Appartementen zijn bedoeld voor de sociale huursector (één slaapkamer) en 44 appartementen worden aangeboden in de vrije huursector (twee slaapkamers).

Vragenlijst
Indien u besluit zich in te willen schrijven, vraagt de verhuurder u deze vragenlijst in te vullen en de privacyverklaring te ondertekenen en mee te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie: https://jardantess.nl/huren/
Tiplijn