Lampionnenoptocht in Marsdijk een groot succes (Video)

Lampionnenoptocht in Marsdijk een groot succes (Video)

Het was een uitdaging om de lampionnenoptocht in Marsdijk te organiseren, maar het is toch met veel succes gelukt.

Remco Herlaar, eigenaar van Fun & Feestverhuur Assen, vond de discussie rond de lampionnenoptocht vreselijk. De lampionnenoptocht viel namelijk op zondag, en niemand wilde het gaan organiseren. Als anderen het niet doen, dan doen wij het wel, was de reactie van Remco. Dus er werd vooraf veel reclame en publiciteit voor de optocht gemaakt. Met succes.

Tweehonderd kinderen
Met een lach van oor tot oor kon Remco bij De Dissel met zijn bakfiets de optocht starten. Via een klein stukje Marsdijk, eindigde de groep op een grasveldje bij de Naoberdreef. Daar stonden nog veel meer leuke dingen te wachten. Disco, lampjes, een melkkoe en vooral veel saamhorigheid brachten de avond tot een succes. Maar vooral waren er tevreden kinderen te zien, die hun mooie lampion in de optocht konden laten zien.

Sponsoren
Zon avond werd georganiseerd door Fun en Feestverhuur Assen, Leukitem, Heel Veel Prikkels, De Zoete Buurvrouw, DJ Marco Yolo In The Mix en DIA Licht en Geluid. Alle kinderen gingen met een gevuld zakje met veel lekkers naar huis. 11 november blijft de dag.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn