Gezelligheid voorop tijdens Dag van de Mantelzorg Assen (Video)

Gezelligheid voorop tijdens Dag van de Mantelzorg Assen (Video)

Bijna 200 mantelzorgers uit Assen hebben zich vandaag laten verwennen in de Bonte Wever tijdens de dag van de Mantelzorg.

Alle honderden mantelzorgers in Assen konden zich inschrijven voor de dag van de mantelzorg, waar de gemeente Assen zijn eigen bewoners wil bedanken voor de mantelzorg die zij leveren aan die genen die het nodig hebben. De jonge mantelzorgers hebben deze zomer al een leuk uitje gehad, nu waren de volwassen mantelzorgers aan de beurt.

Assen waardeert zijn mantelzorgers
De gemeente Assen waardeert mantelzorgers enorm voor hun inzet. Mantelzorgers spelen een belangrijke rol bij mensen die voor kortere of langere tijd ondersteuning nodig hebben. Daarmee leveren zij een grote bijdrage aan de zelfredzaamheid van deze mensen. Dat vraagt vaak veel tijd en energie. Als waardering geeft de gemeente graag een mantelzorgwaardering die u zelf kunt uitkiezen. U kunt de mantelzorgwaardering zelf aanvragen op de website www.informelezorgassen.nl

Er even tussenuit
De mantelzorgers hebben genoten, heerlijk gegeten en activiteiten ondernomen die ze verdiend hebben. De Dag van de Mantelzorg, met als landelijk thema Verras de mantelzorger , werd dit jaar voor de 20e keer georganiseerd.

Meer informatie: www.informelezorgassen.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn