Kunstcongres met perspectief in het Drents Museum

Kunstcongres met perspectief in het Drents Museum

Regionaal creatief talent zichtbaar maken, dat gebeurt 18 januari 2019 tijdens het Kunstcongres met perspectief in het Drents Museum in Assen.

Maak jij beeldende kunst en heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering of val je onder de doelgroep banenafspraak? Je bent van harte welkom op het Kunstcongres met perspectief regio Noord op 18 januari 2019 in het Drents Museum. De dag staat in het teken van participatie, talentontwikkeling en exposeren.

Schrijf je nu in met je kunstwerk via de website. Hier vind je ook meer informatie over het programma.

Kunstcongres met perspectief regio Noord is voor creatieven / beeldend kunstenaars die wonen in Drenthe, Friesland en Groningen. De creatieven gaan in de ochtend in groepen in gesprek onder leiding van een kunstbuddy. Zij mogen die dag hun favoriete kunstwerk exposeren in het Drents Museum. Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning, provincie Drenthe) gaat de pop-uptentoonstelling om 13.15 uur officieel openen.

Met het Kunstcongres wil UWV en samenwerkingspartners regionale creatieve talenten zichtbaar maken en ook andere organisaties inspireren om mensen met een arbeidsbeperking een kans te bieden De pop-up tentoonstelling is tussen 13.30 uur en 15.00 uur vrij toegankelijk. Wees welkom en laat je inspireren! Wees welkom en laat je inspireren.

UWV
Tiplijn