Het Giet Deur: IJsbaan Assen op 8 december open

Het Giet Deur: IJsbaan Assen op 8 december open

Assen krijgt over een maand zijn ijsbaan in het centrum van de stad terug, dat meldt stichting WintersAssen.

Eindelijk zijn de neuzen in Assen weer eens de goed kant opgezet en kan Assen in 2018 genieten van Festijn WintersAssen op het Koopmansplein. Doormiddel van een goed financieel plan en sponsering van vele partijen kan Assen straks weer meedoen met een positief activiteit rond de feestdagen.

WintersAssen jeugd op schaats en winterspelen 
De organisatie is zeer verheugd u te kunnen meedelen dat er weer eens geschaatst kan worden in het centrum van Assen. Deze winter komt Assen in winterse sferen met WintersAssen. Op een mooie ijsbaan in het centrum van Assen staan mooie dingen te gebeuren. Eén daarvan is het schoolschaatsen. Het schaatsen is met onze cultuur verweven. Zeker nu we de laatste jaren regelmatig op natuurijs hebben kunnen schaatsen zou het prachtig zijn als de kinderen de basistechnieken om goed te schaatsen op school leren zodat zij beter en correcter op het ijs kunnen presteren. Tevens een unieke kans om een prachtig beweegmoment aan uw leerlingen te bieden. Zie: www.wintersassen.nl/schoolschaatsen

Vrijwilligers gezocht
Dit jaar is er door een unieke samenwerking tussen Stichting WintersAssen, de gemeente Assen en diverse sponsoren een tijdelijke ijsbaan op het Koopmansplein. De ijsbaan is van 8 december t/m 6 januari te gebruiken. De ijsbaan kan niet zonder vrijwilligers draaien, en daarom zijn zij op zoek naar vrijwilligers.

Ben jij een echte gastvrouw/gastheer, horecatijger, technische man/vrouw, handige Harry, kaartjesverkopers, ijsmeester, sneeuwschuiver of coördinator? Een duobaan kan natuurlijk ook net zoals een maatschappelijke stage voor scholieren.

Als tegenprestatie kun je gratis schaatsen, krijg je heerlijk warme chocolademelk en maak je deel uit van een geweldig team dat deze winter Assen laat genieten. Aanmelden kan op: www.wintersassen.nl/vrijwilligers

Informatie
* www.wintersassen.nl/
* www.facebook.com/wintersassen/

Tiplijn