Winterwandeltocht met Asser Boys door Drentsche Aa-gebied

Winterwandeltocht met Asser Boys door Drentsche Aa-gebied

Na het grote succes van de eerste en tweede editie van de Winterwandeltocht organiseert voetbalclub Asser Boys in haar jubileum jaar op 26 januari 2019 opnieuw een bijzondere wandeltocht door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Drentsche Aa-gebied.

Tijdens deze goed bewegwijzerde wandeltocht over verharde en onverharde wegen kan iedereen zien dat dit gebied ook in de winterperiode prachtig kan zijn.

De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 6,5, 10, 15 of 25 kilometer. Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt 7 euro en komt ten goede aan het G-voetbal van Asser Boys. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meelopen. Bij de prijs inbegrepen zijn, een kop koffie met koek voor de start en een kop snert met roggebrood en spek na afloop.

Alle afstanden starten vanaf de kantine van Asser Boys en eindigen hier ook. Er kan gestart worden tussen 8.00 uur en 12.00 uur. De deelnemers ontvangen een routebeschrijving. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen.

Op de dag zelf kunt u zich inschrijven in de kantine tussen 8.00 en 12.00 uur. Voorinschrijving is deze keer niet mogelijk. Kijk op de website www.asserboys.nl voor meer informatie over de precieze vertrektijden van de verschillende afstanden.

Tiplijn