Jetta Klijnsma plant nieuwe boom op Arboretum

Jetta Klijnsma plant nieuwe boom op Arboretum

Het bestuur van het Arboretum Assen organiseert voor donateurs en relaties op zaterdag 10 november een feestelijke donateurs dag in het Clubgebouw van de Drenthse Golf & Countryclub te Assen.

Op het programma staat onder andere een presentatie over het optimalisering van het bodemleven met als titel: Van bodem tot boom, meer dan gezwam onder de grond  door Marc Siepman. Ook wordt aandacht besteed aan het fenomeen voedselbossen, een onderwerp dat momenteel landelijk in het brandpunt van de belangstelling staat.

In Glimmen start Marlies Duran het project Voedeselbos te Glimmen . Marlies zal aanwezig zijn op deze donateursdag. Aansluitend zal de commissaris van de Koning in Drenthe: Mevrouw Jetta Klijnsma deelnemen aan het feestelijk planten van een boom.

In het middagprogramma steken leden van Rotary Assen de handen uit de mouwen in het kader van een wereldwijde Rotary actie voor het planten van bomen. Het planten van een boom staat symbool voor vertrouwen in de toekomst.

Het Arboretum Assen is het resultaat van de inzet van een enthousiast team van vrijwilligers, op zoek naar nieuwe leden van het team, met hart voor bomen en plezier in gezond werk in de buitenlucht.

Voor meer informatie bekijk de website.

Tiplijn