Legpuzzel-ruilbeurs in  t Markehuus

Legpuzzel-ruilbeurs in t Markehuus

Op woensdag 14 november vindt er in t Markehuus een legpuzzel-ruilbeurs plaats.

Initiatiefneemster is Jos Steenstra uit Assen. Eerder bezocht ze vaker zulke ruilbeurzen, alleen in Assen was deze er nog niet: ,,Vanuit mijn vorige woonplaats bezocht ik regelmatig een puzzelruilbeurs. Omdat ik ging verhuizen heb ik op internet gezocht, maar vond geen aanwijzing dat zoiets in Assen bestond. Terwijl er bij veel mensen op zolder nog stapels puzzels liggen te verstoffen.

Andere beheerders
t Markehuus is onlangs overgenomen door andere beheerders. En daar zag Steenstra kansen: ,,Toen de leiding van het Markehuus in andere handen overging heb ik de nieuwe beheerder gevraagd of we iets voor elkaar konden betekenen. Want met de lange winteravonden in het vooruitzicht gaan veel mensen juist weer lekker puzzelen. En zij konden zeker wat voor elkaar betekenen. Binnenkort vindt de eerste ruilbeurs plaats. Steenstra: ,,Inmiddels heb ik een basisvoorraad van 170 legpuzzels. De grootte varieert van minder dan 500 tot 3000 stukjes, met een piek voor de 1000-stukjes dozen.

Ruilbeurs
De legpuzzel-ruilbeurs vindt op 14 november om 13:00 tot 15:30 uur in t Markehuus plaats. Voor vragen kunnen mensen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tussen 16:00 uur en 19:00 uur bellen met 06-47296061.

Tiplijn